בתאריכים ה- 21-25 לפברואר יתקיים כנס בינלאומי שהינו פרי שיתוף פעולה של האקדמיה למוסיקה ומחול בירושלים, בצלאל והאקדמיה לאומנות ועיצוב, בחסות המכון ללימודים מתקדמים והקרן הלאומית למדע. כנס זה עוסק ביחסי הגומלין בין מוסיקה, אומנויות המופע והאמנויות הפלסטיות .
כנס זה ישלב הרצאות והדגמות של אמנים, חוקרים ותיאורטיקאיים מהמובילים בארץ.
הטכנולוגיה והמודרניזציה הובילו להבעות אמנות חדשות כמו מוזיקה ויזואלית, אנימציה אבסטרקטית ועוד. צורות האמנות הן שונות ורבות וההקבלה ביניהם מאתגרת ומעניינת במיוחד. כנס זה יעסוק ב אספקטים המעשיים והתיאורטיים של הקשרים ויחסי הגומלין של האמנויות השונות, וכן יבחן דרכים ליצירת
היבטים פרקטיים ותיאורטיים של יחסי הגומלין בין האמנויות השונות הוא הנושא של כנס זה. הכנס יבחן את הקשרים, ההשפעות ויחסי הגומלין שבין האומנויות ליצירת דרכי מבע חדשות.
נושאים רבים יעלו לדיון בכנס ובניהם: שאלות פילוסופיות על הקשר בין מגוון האמנויות, דרכי שיתוף וכו'.
בין האורחים מחו"ל: ברט בטיי(Bret Battey), ג'ונתן ברגר (Jonathan Berger), היידן צ'יזולם (Hayden Chisholm), ניקולס קוק (Nicholas Cook), אלקסנדרה דוליק (Aleksandra Dulic), רג'מיל (ירח) פישמן (Rajmil Fischman), רביב גנשרוא (Raviv Ganchrow), לידייה גוהר (Lydia Goehr), סיימון שו-מילר (Simon Shaw-Miller), אריק זלצמן (Eric Salzman) וג'ורג' שוויצגבל (Georges Schwizgebel).
הכנס יתקיים ברובו במכון ללימודים מתקדמים (בניין פלדמן) שבאוניברסיטה העברית, קמפוס גבעת-רם, ירושלים.
היום השלישי, שיוקדש לנושא של אנימציה, מוזיקה ואמנות סאונד, יתקיים בבצלאל (אודיטוריום 222), ובסופו יופיעו הרכבי מוזיקה אקספרימנטלית, מהבולטים בארץ.
הכנס פתוח לאמנים, חוקרים, מורים, סטודנטים ולקהל הרחב, ויתקיים כולו באנגלית.